Petri Välimäki

Petri Välimäki

Petri Välimäki on tehnyt yli kaksi vuosikymmentä kriisipalvelu- ja sielunhoitotyötä ensin Kriisipalvelun johtajana, sitten seurakuntapastorina ja kouluttajana sekä viimeksi kristittyjä varustaviin koulutuksiin erikoistuneen Perheniemen evankelisen opiston rehtorina. Yhdessä evankelista Kalevi Lehtisen ja kristittyjä yhdistävän E4-verkoston kanssa hän oli mm. aloittamassa laajaa Kolmannen vuosituhannen evankelistakoulutusta vuonna 2008 ja on siitä lähtien toiminut sen kouluttajana. Monet tuntevat Petrin myös vuosia jatkuneista radio-ohjelmasarjoista ja Armon kalliolla televisio-ohjelmista. Yhdessä vaimonsa Mariannen kanssa hän on kirjoittanut myös lukuisia evankelioivia ja sielunhoidollisia kirjoja.

Kristittyjen yhteyden rakentaminen on Petrille yksi erityinen sydämen asia, jota hän on palvellut mm. sielunhoidollisissa seminaareissa ja koulutustapahtumissa yli seurakuntarajojen.

JUMALALLE KAIKKI ON MAHDOLLISTA

Minut on kutsuttu työyhteyteen Mission Europen kansainväliseen lähetystyöhön. Työ keskittyy KristusPäivä-prosessin eteenpäin vientiin ja tukemiseen Venäjällä, Koreassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Tehtäväni kokonaisuudessa on sekä Webin että markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus. Näiden lisäksi brändin ja taloushallinnon kehittäminen kuuluu toimenkuvaani.

Käytännössä työ toteutuu sukupolvien välisellä yhteistyöllä. Yritän auttaa miehiä parhaani mukaan omalla osaamisella ja samalla opin kanssakäymisessä jatkuvasti uutta. On etuoikeus, kun on vierellä ihmisiä, joilta voi kysyä. Pisimpään kollegoistani olen tuntenut Sepon. Jeesuksen tapaan lähettää opetuslapset uskoen kuljemme mahdollisimman paljon lähetysmatkoilla yhdessä. Ajan myötä työtavat ovat muotoutuneet ja tehostuneet. Monesti Seppo ajaa, ja minä naputtelen tietokone sylissä kartanlukijan paikalla.

Normal 0 21 false false false FI ZH-CN X-NONE

Mission Europe

MISSION EUROPE e.V.
Postfach 1180
Bahnhofstrasse 19
79400 Kandern
GERMANY

EXECUTIVE DIRECTOR
Markku Happonen
+49 151 124 879 36
markkuhapponen@agapeeurope.org
Skype markku79400

EVANGELIST
Ilkka Puhakka
+358 40 526 2708
ilkka.puhakka@gmail.com
Skype ilkkapuhakka123

COACH
Seppo Niemeläinen
+358 40 573 1155
sepponiemelainen@gmail.com
Skype seppon.

© Mission Europe - because Jesus is