Missiot ja seurakuntatapahtumat

Mission Europe VirossaMissio on aina koko Jumalan seurakunnan yhteinen yritys viedä Kristuksen evankeliumi alueen väestölle kaikella Pyhän Hengen voimalla, rakkaudella ja luovuudella. Mission Europessa haluamme olla voimistamassa paikallista herätyksen kipinää.

Missioiden ja muiden laajempien seurakuntatapahtumien järjestäminen on monivaiheinen prosessi, jossa liitytään paikalliseen evankelioimistyöhön alueelliset ominaispiirteet huomioiden. Yhteistyöprojektin ensimmäinen vaihe on valmistella tapahtumaa yhdessä. Valmisteluvaiheen aikana etsitään ja suunnitellaan parhaita keinoja lähestyä alueen ihmisiä. Koko Kristuksen seurakunta kutsutaan mukaan työskentelemään yhteisen suunnitelman mukaan.

Evankeliumin kertominen ei ole vain evankelistan asia, vaan koko seurakunnan yhteinen haaste. Evankelistan vastuulla on tapahtumailloissa ja muissa tilaisuuksissa välittää yksinkertainen evankeliumin ydinsanoma, johon ihmisten on helppo samaistua. Tätä evankeliumin sanomaa koko tapahtuma tukee. Yhdessä evankelistan kanssa koko seurakunta, pienimmästä suurimpaan, muodostaa evankeliumin julistustapahtuman. Kaiken tavoitteena on tuoda evankeliumi Jeesuksesta selkeästi esille.

Olennainen osa yhteistyöprojektia on huolehtia Jeesuksesta kiinnostuneiden seurakuntayhteyteen juurruttamisesta. Usein pienryhmätoiminta edesauttaa seurakuntaan juurtumista, mutta mikään ei korvaa sitä, että yksittäinen kristitty suostuu evankeliumin koskettaman vierellä kulkijaksi. Mitä ikinä Pyhän Hengen ohjaama rakkaus keksiikään, kaikki alkaa aina rukouksesta.

Ota yhteyttä:

Seppo Niemeläinen

040 573 1155

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Mission Europe

MISSION EUROPE e.V.
Postfach 1180
Bahnhofstrasse 19
79400 Kandern
GERMANY

EXECUTIVE DIRECTOR
Markku Happonen
+49 151 124 879 36
markkuhapponen@agapeeurope.org
Skype markku79400

EVANGELIST
Ilkka Puhakka
+358 40 526 2708
ilkka.puhakka@gmail.com
Skype ilkkapuhakka123

COACH
Seppo Niemeläinen
+358 40 573 1155
sepponiemelainen@gmail.com
Skype seppon.

© Mission Europe - because Jesus is