Suomi

kangasala majatalo

Työntekijämme vierailevat julistamassa ja opettamassa seurakunnissa ja kristillisissä järjestöissä. He toimivat opettavat myös aktiivisesti kristillisessä mediassa.

Muun julistustyön ohella tärkeitä Suomessa aloitteita ovat missiotapahtumat, joissa toteutetaan tähän aikaan sopiva tapoja evankeliumin viestimiseen.Näitä pidempiaikaisia koko alueen kattavia kokonaisuuksia suunnitellaan yhteistyössä paikallisten kristittyjen ja seurakuntien kanssa. Jokainen missio on matka kohti yhteistä unelmaa ja jokainen missio suo aina mahdollisuuden oppia jotain uutta – etsimme jatkuvasti näitä evankelioimistyön päivityksiä. Valmisteluvaihe voi sisältää esimerkiksi Ilkka Puhakan, Petri Välimäen ja Seppo Niemeläisen raamatunpetusta ja tapahtumakoulutusta.

Missiot ovat aina kristittyjen yhteinen yritys. Esimerkiksi Hankasalmella valmisteilla olevassa missiossa mukana ovat luterilainen kirkko, helluntaiseurakunta ja vapaaseurakunta. Mission valmisteluprosessi etenee työryhmien avulla, joiden vierellä tiimimme kulkee tapahtumaan asti ja siitä vielä eteenpäin. Prosessi ei pääty missiotapahtumaan.


Mission Europe

MISSION EUROPE e.V.
Postfach 1180
Bahnhofstrasse 19
79400 Kandern
GERMANY

EXECUTIVE DIRECTOR
Markku Happonen
+49 151 124 879 36
markkuhapponen@agapeeurope.org
Skype markku79400

EVANGELIST
Ilkka Puhakka
+358 40 526 2708
ilkka.puhakka@gmail.com
Skype ilkkapuhakka123

COACH
Seppo Niemeläinen
+358 40 573 1155
sepponiemelainen@gmail.com
Skype seppon.

© Mission Europe - because Jesus is