Viro

demo estonia

Viro on lähihistoriansa aikana käynyt läpi kovia mullistuksia. Vapauden myötä monet asiat ovat vapautuneet, mutta samalla muutos on kasvattanut sukupolvien välistä kuilua.

Nykyään maa on yksi Euroopan maallistuneimpia yhteiskuntia. Naapurimaamme on selkeästi lähetysmaa, joka tarvitsee edelleen meidän tukeamme. Viron väestöstä vain murto-osa, alle kaksikymmentä prosenttia, on kristittyjä. Maan kouluista vain noin prosentti järjestää uskonnonopetusta. Samaan aikaan virolaisista lapsista kastetaan alle kymmenesosa.

Vähäisistä resursseista huolimatta Kristityt veljemme Virossa pyrkivät eteenpäin. Nuoria vastuunkantajia on jo nyt astunut esiin, ja uudenlaiset hengelliset tapahtumat kiinnostavat ihmisiä.

Mission Europe on Virossa tukemassa erityisesti Agape Eestin ja luterilaisen Misjoni-keskuksen työtä sekä eräitä Evankelisen Allianssin aloitteita, mutta myös muita kristillisiä järjestöjä ja seurakuntia tarpeen mukaan. Työssä olemme mukana Kristus-päivän jälkeisissä prosesseissa ja Jeesus-filmi -projekteissa. Kolmannen kokonaisuuden muodostaa virolaisten nuorten työntekijöitten raamattu- ja lähetyskoulutus, jossa Ilkka Puhakka toimii opettajana. Seppo Niemeläisen toimet liittyvät erityisesti Kristus-päivän jälkeisiin projekteihin ja Jeesus-filmiin liittyvän työn tukemiseen.


Mission Europe

MISSION EUROPE e.V.
Postfach 1180
Bahnhofstrasse 19
79400 Kandern
GERMANY

EXECUTIVE DIRECTOR
Markku Happonen
+49 151 124 879 36
markkuhapponen@agapeeurope.org
Skype markku79400

EVANGELIST
Ilkka Puhakka
+358 40 526 2708
ilkka.puhakka@gmail.com
Skype ilkkapuhakka123

COACH
Seppo Niemeläinen
+358 40 573 1155
sepponiemelainen@gmail.com
Skype seppon.

© Mission Europe - because Jesus is