Lähettäjäksi

”Haluan Mission Europeen lähettäjäksi! Miten pääsen mukaan?”

Tervetuloa työtoveruuteen Mission Europen lähettäjänä, rukoilijana, tukijana ja näyn levittäjänä. Jokaisella työntekijällämme on lähettäjäpiiri, joka saa säännöllisesti kuulumisia ja rukousaiheita. Lähettäjäpiiri rukoilee ja lahjoittaa työlle. Työntekijämme voivat tehdä työtä vain lähettäjäpiirin lahjoitusten ja rukousten varassa.

Mitä lähettäjä tekee?

Lähettäjä osallistuu tällä tavoin Jeesuksen Kristuksen antaman lähetyskäskyn toteuttamiseen. Tämä on Mission Europen työn tavoite. Ja lähettäjänä olet tässä mukana.

Lähettäjä saa kirjeen lähetiltään. Jotkut kirjoittavat kerran kuukaudessa, toiset harvemmin. Lähetillä on monia tehtäviä, ja ketään ei pakoteta eikä kenenkään toimintaa urkita. Moni antaa varoja, jotta työ voi jatkua, joku rukoilee, joku rohkaisee, joku kertoo toisille Mission Europen työstä ja kutsuu lisää lähettäjiä. Kaikki on vapaaehtoista.

Voit liittyä lähettäjäksi tällä lomakkeella. Jokainen työntekijä ottaa sinut mielellään lähettäjärenkaansa jäseneksi. Kerro nimesi, sähköpostisi tai osoitteesi.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Etunimi Sukunimi
Haluan kirjeen
Valitse henkilö / Mission Europen kirje (Klikkaa henkilön kuvaa, ja lopuksi paina "Lähetä".

Kiitos, kun tulit mukaan!