Evankelista ja raamatunopettaja Mika Tuovinen

Jeesuksen Kristuksen tunteminen on elämäni tärkein asia ja hänen seuraamisensa on antanut elämälleni suuren tarkoituksen ja sisällön.

Olen Suomen ev.lut. kirkon pastori, joka on toiminut lähetystyössä Virossa ja Saksassa viidentoista vuoden ajan (1995-2010). Tuon jälkeen olin kymmenen vuotta Kansanlähetyksen johtotehtävissä.

Jumala kutsuu uuteen

Jumala kutsui uuteen: keskittymään Raamatun opettamiseen ja evankelioimiseen sekä uskovien että seurakuntien varustamiseen. Tämä uusi alkoi 1.1.2021. Tehtävääni kuuluu myös Mission Europen työn johtaminen. Tässä tehtävässä olen sitoutunut kaikkien Jeesuksen seuraajien kunnioittamiseen, rakastamiseen ja palvelemiseen.Minua voi kutsua vierailulle muihinkin kuin luterilaisiin seurakuntiin. 

Elämäni tärkein asia on Jeesuksen Kristuksen tunteminen. Kun pohdin, mitä voin tehdä toisten hyväksi, vastaus löytyy tästä samasta: parasta on auttaa heitä löytöretkelle Jeesuksen kanssa.

Olen juuriltani keskisuomalainen, ja monien polkujen kautta löytänyt tieni Etelä-Hämeen Ryttylään, jossa asun vaimoni Annen kanssa. Hän toimii lähetystyön vastuutehtävissä Kansanlähetyksessä sekä tekee lähetysmatkoja, jossa toimii SAT-7 -televisioverkoston henkilöstön valmentajana. Kaksi tytärtä ovat jo maailmalla. 

Jumala kutsuu nuoruuden näkyyn

Jo nuorena koin Jumalan kutsun sananjulistajaksi ja evankelistaksi. Pidin puheita nuortenilloissa, seurakunnan tilaisuuksissa ja vähitellen vastuu kasvoi. 

Joku sanoi, että ihminen on onnellisimmillaan toteuttaessaan nuoruuden näkyä. Nyt minulla on tunne, että olen palaamassa siihen. Ja tarve Suomessa ja Euroopassa on valtavasti lisääntynyt evankeliumin julistamiseen ja seurakuntien uudistumiseen. 

Vierailut seurakuntaasi, järjestöösi tai järjestämiisi kotiseuroihin

Minua voi kutsua puhujaksi tapahtumiin, sanan- ja rukouksen iltoihin, jumalanpalveluksiin ja seuroihin. Jos seurakunta voi maksaa puhujapalkkion ja matkakorvauksen, otamme sen iloiten vastaan. Jos ei voi maksaa, tulemme ilmaiseksi, mikäli taloudellinen tilanne (=lähettäjäpiirin tuki) sen sallii. Jos haluat järjestää kotikokouksen, voimme kerätä vaikka kolehdin Mission Europen työlle, joka kattaa kaikki kulut. Ota yhteyttä, niin jutellaan näistä mahdollisuuksista. 

Mission Europen tehtävä

Kannamme Mission Europessa perintöä, jonka järjestön perustajat Eine ja Kalevi Lehtinen sekä Aulikki ja Markku Happonen ovat sille asettaneet. 

Ytimenä on Jeesuksen tunnetuksi tekeminen, mahdollisimman monen johdattaminen henkilökohtaiseen uskoon, uskovien kouluttaminen ja varustaminen sekä kristittyjen yhteydennäkeminen lähetystehtävän voimavarana ja Jumalan tahtona. 

Toimintani siirtyi vuoden 2021 alusta Mission Europen kautta lähettäjäpiirin lahjoitusten ja rukouksien varaan.

Tule mukaan lähettäjäpiiriin!

Siksi kutsun sinua lähettäjäpiiriini. Se on taustatuki työssä, jonka varassa, jonka varassa voin edetä.

Lähettäjäpiirini mahdollistaa muun muassa:

  • Evankeliumin julistamiseni televisiossa (TV7:n Voimaa Sanasta ja Maailman tärkein tehtävä -ohjelmat)
  • Seurakuntavierailuni Suomessa.
  • Mission Europen työn johtaminen.
  • Evankelistana ja raamatunopettajana toiminta seurakunnissa ja internetissä.
  • Lähetysnäyn ja herätysnäyn esillä pitäminen.
  • Missioiden ja seurakuntatapahtumien suunnittelu- ja toteutus juuri nyt Suomessa ja Virossa.
  • Työ nuorten parissa Suomessa.
  • Kristittyjen yhteyden vahvistaminen.

Tämä piiri mahdollistaa keskittymiseni Jumalan valtakunnan työhön. Olen tästä joukosta valtavan kiitollinen.

Lähettäjäpiirissä on rukoilijoiden lisäksi niitä, jotka antavat varoja työhön.  Tämä lähettäjäpiiri mahdollistaa työni, ja ilman sitä en voi tässä tehtävässäni jatkaa. Mission Europe ei saa kirkolta tai valtiolta avustuksia tai määrärahoja. Lähettäjäpiiri on tässä äärettömän tärkeä. 

Lähettäjäpiiriin voivat liittyä tutut ja ne, joita en vielä tunne. Saat minulta kerran kuussa kirjeen, jossa kerron työstäni ja rukousaiheita. Siellä on myös lahjoitustiedot, joita voit käyttää. Lähettäjäpiiristä voi poistua ilmoittamalla siitä. Olen todella kiitollinen tästä lähettäjäpiiristäni.

Olet tervetullut ryhmästäsi tai kirkkokunnastasi riippumatta. Erityisesti kutsun sinua, joka näet kristittyjen yhteisen todistuksen Herrastamme tärkeäksi, ja haluat olla mukana Suomen ja Euroopan hengellisessä uudistuksessa ja herätyksessä. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Tule lähettäjätiimiini

Jos et halua mukaan lähettäjäpiiriini, mutta haluat tukea työtä, voit antaa lahjan täällä: Lahja Mission Europen työhön.

Voit kirjoittaa minulle Salotie 5, 12310 Ryttylä tai mika.tuovinen@missioneurope.fi. Voit soittaa tai laittaa tekstiviestin 044 550 5899. Tai liity lähettäjäksi tästä:


ILOITSEMME JOS TÄTÄ TIETOA JAETAAN!

Klikkaa alta:

FACEBOOK – TWITTER – LINKEDIN