AGAPE EUROPE

Agape Europe on kansainvälisen Campus Crusade for Christ -järjestön (CCC) länsieurooppalainen työala.  Järjestö tekee yhteistyötä koko Kristuksen kirkon kanssa. 

www.agapeeurope.org

CAMPUS CRUSADE FOR CHRIST

Campus Crusade for Christ (CCC) on kansainvälinen tunnustustenvälinen evankelioimis- ja opetuslapseusjärjestö, joka toimii noin 190 maassa. Campus Crusade for Christ perustettiin 1951 Yhdysvalloissa. Vuonna 2012 Campus Crusade for Christin Yhdysvalloissa toimiva osa muutti viralliseksi nimekseen Cru.

www.cru.org

GLOBAL CHURCH MOVEMENTS (GCM)

GCM toimii yhteistyössä kirkkojen ja kristillisten järjestöjen kanssa tavoitteenaan lähetyskäskyn täyttäminen vahvistamalla kristillistä todistusta sekä edesauttamalla kristillisten yhteisöjen ja seurakuntien syntymistä ja leviämistä.

www.globalchurchmovements.org

KANSAN RAAMATTUSEURA (KRS)

Kansan Raamattuseuran Säätiö (KRS) on luterilaisen kirkon piirissä toimiva valtakunnallinen evankelioimisjärjestö. Toiminta kiteytyy sanoihin: Elämme armosta, kerromme Jeesuksesta. Kansan Raamattuseura aloitti toimintansa vuonna 1945.

www.kansanraamattuseura.fi

TURVAPAIKKA FINLAND RY

Turvapaikka Finland ry on Suomessa toimiva voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tarkoituksena on tukea Israelissa ja Lähi-Idän maissa erityisesti lasten- ja nuorten King’s Kids -toimintaa sekä sitä kautta tapahtuvaa rauhankasvatustyötä. Myös pakolaistyö on osa työtä.

www.turvapaikkafin.fi

MISSION TUKI RY

Samanaikaisesti Mission Europen käynnistämisen kanssa 1991 perustettiin Suomeen yhteistyöjärjestöksi ja Mission Europen toiminnan tukemista varten Mission Tuki ry. Viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana Mission tuki ry on merkittävällä tavalla mahdollistanut Mission Europen evankelioimistyön eri puolilla Eurooppaa, Venäjää ja kotimaata.