Helena Jarva_Mission Europe_Campus_Crusade_for_Christ

Opiskellessani Turun Kauppakorkeakoulussa 1970-luvulla osallistuin retriittiin, jossa puhuja kysyi, miltä haluaisimme elämämme näyttävän sitten kun olisimme 40-vuotiaita. Panin jotakin paperille, jonka allekirjoitin ja panin Raamattuni väliin. Se paperi tuli ajankohtaiseksi vasta kolme vuotta myöhemmin, kun minua pyydettiin Mission Europen yhteistyöjärjestön, nykyiseltä nimeltään Agape Europen, työhön Ruotsiin. Paperissa nimittäin luki, että haluaisin olla Jumalan valtakunnan työssä, omassa ammatissani ja… ulkomailla.

Ruotsi ei tuntunut oikealta ulkomaalta, mutta oltuani siellä viisi vuotta toimistotöissä kulissien takana, minua pyydettiin Euroopan työhömme taloushallinnon puolelle. Muutin Saksaan, jossa työalueeseeni kuului 17 maata, eli olin “oikeasti ulkomailla”. Jumalan minulla opiskelijana antama kutsu oli nyt toteutunut kaikilta kohdin – mutta Hänpä ei jättänyt sitä tähän. Seitsemän vuotta taloushallintoa Euroopassa, ja olin jo alkanut katsella muita laitumia kun minua pyydettiin Campus Crusade for Christin maailmanlaajuiseen taloushallintoon, minkä takia muutin pian Floridaan.

Taloushallinnossa minua kiinnosti ja innosti eniten talousalan kouluttaminen, jota tein ympäri maailmaa, samoin kuin tilintarkastuksia. Vuoden 2020 alussa jätin raha-asiat kokonaan taakseni ja keskityin hallinnon tiiminjohtajien koulutukseen. Nimikkeenä on “Global Operations Leader Development”, lyhyesti GOLD eli “kulta”. Tällaiset tiiminvetäjät ja työntekijät ovat tosiaan kullanarvoisia Jumalan valtakunnan työssä vaikka työskentelevätkin piilossa kulissien takana.

Evankeliumin juna kulkee pitkin raiteita, joita täytyy rakentaa ja huoltaa. Näihin tehtäviin tarvitaan ihmisiä huolehtimaan taloudesta, tietotekniikasta, lakiasioista, varainhankinnasta, toimistopalveluista jne. Tehtäväni on kouluttaa näitä “raiteenrakentajia” olemaan rohkeita ongelmien ratkojia, elämään syvästi Kristuksen yhteydessä ja hoitamaan tehtävänsä taitavasti, nopeasti ja tarkasti.

Tehtyäni vuoden etätöitä johtajakoulutuksen parissa päätin muuttaa takaisin kotimaahan, josta käsin etätyöt samoissa tehtävissä sujuvat hyvin.

Jumala antaa jokaiselle ihmisellä kykyjä, kiinnostusta ja koulutusta juuri siihen tehtävään, jonka Hän on valinnut kullekin Kristuksen ruumiin jäsenenä. Olen saanut käyttää omaa koulutustani Jumalan valtakunnan työssä yli 40 vuotta, ja “Herra, minun Jumalani, on siunannut minua kaikissa toimissani. Hän on huolehtinut minusta… Nämä 40 vuotta Herra, minun Jumalani, on ollut minun kanssani, eikä minulta ole puuttunut mitään.” (5 Moos. 2:7, mukaillen)

Tule Helenan lähettäjäksi!


ILOITSEMME JOS TÄTÄ TIETOA JAETAAN!

Klikkaa alta:

FACEBOOK – TWITTER – LINKEDIN